بهترین حلوا ارده

حلوا ارده یک ماده غذایی اصیل و محبوب در ایران و چند کشور دیگر بوده که قدمت آن در کشور ما به دوران صفویه می‌رسد. بهترین حلوا ارده ها که بسیار مقوی و انرژی‌زا هستند از کنجد تهیه می‌شود و حاوی مواد مغذی، ویتامین‌ها و املاح بسیار است.

حلوا ارده که موجب تعادل آب در بدن و استحکام استخوان ها می‌شود، انرژی بدن را تامین کرده و در رفع خستگی موثر است. این ماده غذایی مقوی، هم برای کودکان و هم بزرگسالان و ورزشکاران، گزینه سالم و مناسبی است که معمولا در وعده صبحانه و عصرانه میل می‌شود. بهترین حلوا ارده‌ ها در ترکیب با شیره‌های طبیعی که سرشار از فایده هستند تهیه می‌شوند و در رفع کم خونی موثر هستند. از آنجایی که حلوا ارده طبیعت گرمی دارد (برای افرادی که سرد مزاج هستند بسیار مناسب است) و ملین هم هست، مصرف به اندازه این ماده غذایی توصیه می‌شود. افرادی هم که می‌خواهند وزن اضافه کنند می‌توانند این ماده غذایی مقوی را در رژیم غذایی خود قرار دهند.

برترین برند‌های تولید کننده

شرکت‌های مختلفی در کشور، حلوا ارده تولید و به بازار عرضه می‌کنند. این شرکت‌ها بر حسب نیاز مشتری، حلوا ارده را در اندازه‌های مختلف تهیه و بسته بندی می‌کنند و یا آن را به صورت فله‌ای در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌دهند. برترین برندهای تولید کننده حلوا ارده که سعی بر تولید محصول بر اساس ذائقه و علاقه افراد دارند و مرغوب ترین مواد اولیه را در تهیه آن به کار می‌برند، در تولید حلوا ارده با هم رقابت می‌کنند. علاوه بر آن سعی می‌کنند برای ایجاد تفاوت در طعم آن، از افزودنی‌های گوناگون طبیعی استفاده کنند.

برترین برندهای تولید کننده حلوا ارده

بهترین مارک حلوا و ارده در ایران را می‌توان حلوا ارده اردکان، حلوا ارده شابلی و حلوا شکری عقاب دانست که نامشان بیشتر از سایر برند‌های تولید کننده این محصول غذایی مقوی به گوش خورده است. حلوا شکری عقاب که به صورت صنعتی تولید و عرضه می‌شود به واسطه کیفیت مطلوبش مشهور شده است. علاوه بر آن حلوا ارده شیرضا، حلوا ارده سیمرغ، حلوا ارده باز، حلوا ارده برسام، حلوا ارده محلات و حلوا ارده فسیل هم جزء بهترین مارک حلوا و ارده به شماره می‌روند.

حلوا ارده اردکان، از بهترین حلوا ارده های کشور است که از مواد اولیه مرغوب بهره می‌گیرد.

حلوا ارده یزدی

شاید نام حلوا ارده یزدی بارها به گوشتان خورده باشد. این حلوا ارده در ایران قدمت و اصالت بسیاری دارد و در کنار لوز و قطاب و کیک یزدی و … یکی از رایج ترین سوغاتی‌های این استان به شمار می‌رود. سازندگان بهترین مارک‌های ارده و حلوا، در یزد این ماده غذایی مفید را به شکل سنتی تولید و رضه می‌کنند. حلوا ارده اردکان بهجتی و حلوا ارده شابلی از بهترین مارک‌های حلوا و ارده یزد به شمار می‌روند و پرطرفدارترند.

خواص حلوا ارده یزدی

  • تامین انرژی بدن
  • کاهش فشار خون
  • پیشگیری از بسته شدن عروق و مشکلات قلبی
  • تقویت حافظه
  • جلوگیری از آلزایمر
  • جلوگیری ا پارکینسون
  • جلوگیری از سرطان سینه
  • جلوگیری از سرطان پروستات
  • جلوگیری از سرطان‌های دستگاه گوارش
  • جلوگیری از پوکی استخوان
  • بهبود کمخونی
  • کاهش درد عضلانی

بهترین حلوا ارده سنتی ایران در یزد تهیه می‌شود که قدمت آن به پیش از دوران قاجاریه می‌رسد.

خواص انواع حلوا ارده

تفاوت انواع حلوا ارده

ماده اصلی همه مارک‌های حلوا و ارده، کنجد است. چرا که ارده به کنجد کوبیده شده گفته می‌شود که به تقویت حافظه، درمان مشکلات کبدی و کلیوی کمک می‌کند. حلوا ارده در دو شکل سنتی و صنعتی تهیه می‌شود.

  • بهترین حلوا ارده سنتی، در ترکیب با شیره‌های طبیعی مانند شیره انگور، شیره خرما، شیره توت و عسل و … تولید و عرضه می‌شود.
  • حلوا ارده صنعتی، همان حلوا شکری بوده و به ارده‌ای که به جای ترکیب با شیره‌های طبیعی، با شکر ترکیب می‌‎شود گفته می‌شود. این ارده کالری بالایی داشته و برای همین مصرف آن به بیماران دیابتی توصیه نمی‌شود.

مواد سازنده حلوا ارده عبارتند از ارده(کنجد سابیده شده)، شکر، تخم مرغ، هل و چوبک و افزودنی‌های دیگر. برخی تولید کنندگان بهترین مارک ارده و حلوا گاهی از پودر قهوه، کاکائو، سبزی خشک، ادویه و … به عنوان افزودنی استفاده می‌کنند که طعم‌های متفاوتی به این ماده غذایی لذیذ می‌دهد.

معمولا از خلال پسته در تهیه بهترین حلوا ارده استفاده می‌شود که یکی از تفاوت‌های انواع حلوا ارده در میزان و مرغوبیت پسته‌های موجود در آن است.

تفاوت ارده، حلوا ارده و حلوا شکری

همانطور که گفتیم ارده، کنجد آسیب شده است و حالت خمیری دارد که وقتی با شیره کشمش یا شیره‌های طبیعی دیگر ترکیب می‌شود، سفت می‌شود و حلوا ارده خالص تهیه می‌شود. در حلوا شکری ماده شیرین کننده ارده شکر است.

یکی از محبوب ترین مواد غذایی صبحانه ایرانی، بهترین حلوا ارده تولید شده در کشور است.

تشخیص حلوا ارده با کیفیت

هر چقدر کیفیت حلوا ارده بالاتر باشد بهره بهتری از مزایای آن می‌برید. شناخت بهترین مارک‌های حلوا و ارده اولین قدم برای تشخیص حلوا ارده با کیفیت است. در حال حاضر حلوا ارده اردکان، بهترین مارک حلوا ارده است که بسیار مرغوب و اصیل است که در اردکان یزد تهیه می‌شود.

حلوا ارده با کیفیت، دارای یک بافت نرم است و الیاف نخ مانند ندارد. به طوری که موقع برش دادن تکه تکه نمی‌شود. این ماده مقوی باید کرمی روشن باشد و بوی مطبوع بدهد، ارده‌ای که بوی مطبوعی ندارد از کیفیت لازم برخوردار نیست و ناسالم است. ارده‌ای که روغن بسیاری دارد ممکن است روغن آن اکسیده شود و موجب از دست رفتن مرغوبیت آن بشود و طعم نا مطلوبی پیدا کند.

توجه داشته باشید که حتی بهترین حلوا ارده هم با گذشتن تاریخ انقضای آن فاسد خواهد شد. در تهیه حلوا ارده به آن مواد نگهدارنده نمی‌زنند، بنابرین همیشه به تاریخ انقضای روی بسته بندی حلوا ارده توجه کنید.

حلوا ارده باید در جای خنک و خشک و در یخچال نگهداری شود. برای جلوگیری از فاسد شدن زود هنگام و از دست دادن کیفیت، هیچگاه آن را در محیط گرم نگهداری نکنید. اگر سطح ارده کپک داشت، به برداشتن کپک از روی سطح کفایت نکنید، چون میکروب به بخش‌های زیرین ارده هم نفوذ می‌کند.

برخی سازنده‌های حلوا و ارده، به جای خلال پسته از خلال باقالی در تهیه حلوا ارده استفاده می‌کنند که اعتبار برند و کیفیت را زیر سوال می‌برد.

کلام آخر

در مطالب فوق به معرفی بهترین مارک‌های حلوا ارده و حلوا ارده یزدی و خواص آن پرداختیم. همینطور تفاوت انواع حلوا ارده و تشخیص کیفیت محصول را بررسی کردیم. توصیه می‌کنیم حتما این ماده غذایی با ارزش را در وعده غذایی خود قرار دهید و از مزایای فوق العاده آن بهره ببرید.

همچنین شما عزیزان می‌توانید برای تهیه با کیفیت ترین حلوا ارده ها پک های با کیفیت پیکاپک را تهیه نمایید.


مجله پیکاپک » بهترین حلوا ارده در بازار و نکاتی در مورد خرید آن‌ها